مرکز تغذیه و رژیم درمانی نارین

مرکز تغذیه و رژیم درمانی نارین

با درود و سپاس جواد واحدی مشاور تغذیه و رژیم درمانی به شماره نظام پزشکی ت-4458 و عضو رسمی انجمن تغذیه ایران ، انجمن چاقی امریکا(AOA)فارغ التحصیل دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی هستم
مرکز تغذیه و رژیم درمانی نارین

مرکز تغذیه و رژیم درمانی نارین

با درود و سپاس جواد واحدی مشاور تغذیه و رژیم درمانی به شماره نظام پزشکی ت-4458 و عضو رسمی انجمن تغذیه ایران ، انجمن چاقی امریکا(AOA)فارغ التحصیل دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی هستم

کدام مواد غذایى باعث ترش کردن افراد می شود؟



آجیل: پسته، بادام، فندق و … سرشار از چربی های سالمی مثل امگا ۳ هستند، اما با این حال چربی هستند! و چربی ها باعث اسیدیته می شوند.


گوشت: گوشت پرچرب سرشار از چربی بوده و باعث ترش کردن می شوند. گوشت های بدون چربی مثل ماهی و سینه مرغ را جایگزین این گوشت ها کنید.


چای و قهوه: نوشیدن یک فنجان چای یا قهوه در روز مشکلی ایجاد نمی کند، اما بیشتر از آن می تواند باعث اسیدیته شود. بهتر است سه فنجان چای یا قهوه را با یک فنجان چای گیاهی جایگزین کنید.


گوجه فرنگی، پرتقال و دیگر مرکبات: حتی با وجود اینکه این مواد فوق العاده سالم هستند، اما به شدت اسیدی می باشند، به خصوص اگر با معده خالی مصرف شوند.


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.