مرکز تغذیه و رژیم درمانی نارین

مرکز تغذیه و رژیم درمانی نارین

با درود و سپاس جواد واحدی مشاور تغذیه و رژیم درمانی به شماره نظام پزشکی ت-4458 و عضو رسمی انجمن تغذیه ایران ، انجمن چاقی امریکا(AOA)فارغ التحصیل دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی هستم
مرکز تغذیه و رژیم درمانی نارین

مرکز تغذیه و رژیم درمانی نارین

با درود و سپاس جواد واحدی مشاور تغذیه و رژیم درمانی به شماره نظام پزشکی ت-4458 و عضو رسمی انجمن تغذیه ایران ، انجمن چاقی امریکا(AOA)فارغ التحصیل دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی هستم

لاغری موضعی

‍ لاغری_موضعی، کاهش_سایز، لیفت_پوست، کلاژن سازی و سفت شدن پوست به خصوص در مواضعی که قبلا کاهش_وزن داشته اند.

از ویژگیهای مهم لاغری موضعی با استفاده از دستگاه لاغری از جدیدترین و موثرترین دستگاههای موضعی( که ازمکانیسم های رادیوفرکوانسی واولتراسوند استفاده می کند، امکان لاغری در قسمتهای دلخواه، ایجاد تناسب اندام و کاهش سایز متناسب با نیاز هر فرد می باشد.
به نحوی که با استفاده از تکنیکهای ویژه فوق می توان در کنار یک #رژیم_غذایی متعادل و بدون اثر بر لاغری صورت یا شل شدن پوست بدن به کاهش سایز بالاتنه،شکم، کوچک کردن باسن ، پهلوها و رانها دست یافت. همچنین روش های لاغری موضعی برای افرادی که به صورت عمومی چاق نیستند و فقط در نواحی خاص بدن چاقی موضعی دارند ونیز سلولیت که فرورفتگیهای پوست پرتقالی شکل در شکم باسن و ران های خانم ها می باشد، کاربرد دارد.

تغذیه در ماه محرم

چنانچه برای چای و دیگر مواد غذایی داغ از ظروف یکبار مصرف شفاف استفاده شود، مواد سرطانزا در دمای ۴۰ درجه سانتیگراد آزاد شده و وارد مواد غذایی می‌شود.

تفاوت ظروف یک بار مصرف گیاهی با ظروف پلاستیکی

ظروف پلاستیکی جایگاه ویژه‌ای در زندگی ما دارند و حذف آن‌ها غیر ممکن است تا چند سال پیش که استفاده از ظروف یک بار مصرف پلاستیکی هنوز در میان مردم متداول نشده بود، مردم مواد غذایی خود را در ظروف معمولی آشپزخانه می‌ریختند اما امروزه به علت راحتی استفاده از ظروف یک بار مصرف، تولید این ظروف افزایش یافته است با توجه به مشکلات در خصوص ظروف یک‌بار مصرف پلاستیکی بایداز ظروفی استفاده شود که کمترین آسیب را به سلامتی و محیط زیست بزند پس باید به سمت استفاده از ظروف یک‌بار مصرف گیاهی رفت .

مواد تشکیل دهنده ظروف یک‌بار مصرف گیاهی، از مواد طبیعی گیاهی نظیر نشاسته ذرت، سیب زمینی و گندم ساخته می‌شود. نشاسته به طور طبیعی یک پلیمر گیاهی ضعیف است که خاصیت هیدروفیلی (آب دوست) دارد، پس باید به پلیمر قوی تبدیل شود، افزودن اسیدهای چرب گیاهی مانند استاریک اسید و اولئیک اسید باعث می‌شود تغییراتی در ترکیب اولیه به وجود آید و با تشکیل گروه استری با زنجیره طویل کربنی خاصیت آب گریزی ایجاد شود.

با توجه به این که این ظروف از مواد طبیعی گیاهی نظیر نشاسته ذرت، سیب زمینی و گندم ساخته شده و در تولید آن‌ها از موم عسل، روغن‌های گیاهی و گلوتن به منظور ایجاد خاصیت پلیمری و ضدآب (آب گریزی) استفاده شده،

و دارای مزایایی هستند که از جمله فواید این محصولات به موارد زیر می‌توان اشاره کرد:

به دلیل عدم استفاده از مواد شیمیایی در هنگام استفاده از مواد داغ و چرب هیچگونه مواد مضری از آن وارد غذا نمی‌شود. به عبارتی این ظروف عاری از هرگونه اثرات مضر و عکس‌العمل‌های شیمیایی در تماس با مایعات و غذاهای داغ هستند.این ظروف مقاوم در برابر حرارت هستند یعنی در دمای بالاتر نیز می‌توان از آن‌ها استفاده کرد.وابستگی به مواد نفتی ندارند.دوره تجزیه پذیری آن‌ها کوتاه است. زمان برگشت این ظروف به طبیعت 5 تا 6 ماه بدون هیچ آسیب زیست محیطی می‌باشد. همانطور که توضیح داده شد در ظروف یک‌بار مصرف گیاهی به دلیل ماهیت مواد تشکیل دهنده گیاهی به طور عمده نشاسته، مواد سمی شیمیایی وارد غذا نمی‌شود و سلامت افراد را تهدید نمی‌کند ضمن این که این ظروف در خاک و طی مدت حداکثر 6 ماه به چرخه طبیعت بر می‌گردند.

کالری منفی چیست؟

 آیا کالری منفی واقعیت دارد؟ 


برای افرادی که قصد کاهش وزن دارند،

هیچ افسانه‌ای مثل مواد غذایی با «کالری منفی» آن‌قدر جذاب نیست. 

 مواد غذایی با کالری منفی چه هستند؟

ایده‌ی پشت این مواد غذایی بسیار ساده است: ماده غذایی‌ای را مصرف کنید که نیاز به جویدن و عمل هضم بالایی دارد تا در نهایت کالری بیشتری برای هضم آن صرف شود. یا اینکه ماده غذایی را

مصرف کنید که اغلب آن را آب تشکیل می‌دهد. با این منطق می‌توان هرچقدر خواست از این نوع مواد غذایی بدون احساس گناه مصرف کرد 

چه مواد غذایی کالری منفی دارند؟

در سراسر اینترنت می‌توانید مواد غذایی‌ای را پیدا کنید که در مورد آنها چنین ادعایی مطرح می‌شود، مانند: کرفس، گریپ فروت و فلفل چیلی و...

با مصرف مواد غذایی نمی‌توانید به کالری منفی برسید.


✳️سوزاندن کالری به‌وسیله ورزش خیلی آسان‌تر است.

✳️بدن فقط ۵-۱۰ درصد انرژی خود را صرف هضم مواد غذایی می‌کند. از طرف دیگر نحوه‌ی انجام این فرایند به سوخت‌وساز هرفرد بستگی دارد.

✳️گرچه مواد غذایی مانند کرفس کالری خیلی کمی دارندو برای هضم آنها نیاز به انرژی هست در صورتیکه این مواد غذایی کالری بیشتری نسبت به انرژی‌ای که صرف هضم‌شان می‌شود، در اختیار بدن قرار می‌دهند. 

نتیجه اینکه،سبزیجات غیرنشاسته‌ای، برای یک زندگی سالم، میان‌وعده‌های کم‌کالری بسیار خوبی هستند.

در صورتیکه به دنبال کاهش وزن هستید، راه‌های سالم‌تری برای آن وجود دارد.