مرکز تغذیه و رژیم درمانی نارین

مرکز تغذیه و رژیم درمانی نارین

با درود و سپاس جواد واحدی مشاور تغذیه و رژیم درمانی به شماره نظام پزشکی ت-4458 و عضو رسمی انجمن تغذیه ایران ، انجمن چاقی امریکا(AOA)فارغ التحصیل دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی هستم
مرکز تغذیه و رژیم درمانی نارین

مرکز تغذیه و رژیم درمانی نارین

با درود و سپاس جواد واحدی مشاور تغذیه و رژیم درمانی به شماره نظام پزشکی ت-4458 و عضو رسمی انجمن تغذیه ایران ، انجمن چاقی امریکا(AOA)فارغ التحصیل دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی هستم

توصیه هایی کاربردی جهت کاهش دریافت کالری


 از یک بشقاب کوچکتر مثل بشقاب میوه خوری برای غذا خوردن استفاده گردد، در این صورت فرد احساس می کند بیشتر از حالت عادی غذا خورده است.

 از اندازه غذا در هر وعده آگاه باشید برای این منظور می توان در آغاز از ترازو یا پیمانه استفاده کرد تا به مرور فرد بتواند با چشم مقدار غذای خورده شده را تخمین بزنید.


 به سبک خانواده غذای خود را نکشید و برای خود جداگانه از داخل ظرفی که غذا در آن پخته شده غذای خود را بکشد بدین ترتیب فرد بهتر می تواند در مقابل غذا کشیدن مجدد مقاومت کند.

 تمیز کردن ظروف و جمع آوری باقیمانده غذا را به دیگری واگذار کنید تا برای خوردن مجدد وسوسه نشود.

 غذا را دور از دید و دسترس قرار دهد و وسوسه ها را از خود دور کنید.


 هیچ غذایی را روی میز یا در معرض دید رها نسازید، از ظروفی استفاده کنید که نتوانید درون آن را ببینید.

 از مکان ها یا شرایطی که بوسیله انواع غذاها احاطه می شود دوری کنید.

 از خریدن غذاهایی که تمایل زیاد به خوردن آن دارید، بویژه غذاهای پرانرژی خودداری کنید


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.