مرکز تغذیه و رژیم درمانی نارین

مرکز تغذیه و رژیم درمانی نارین

با درود و سپاس جواد واحدی مشاور تغذیه و رژیم درمانی به شماره نظام پزشکی ت-4458 و عضو رسمی انجمن تغذیه ایران ، انجمن چاقی امریکا(AOA)فارغ التحصیل دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی هستم
مرکز تغذیه و رژیم درمانی نارین

مرکز تغذیه و رژیم درمانی نارین

با درود و سپاس جواد واحدی مشاور تغذیه و رژیم درمانی به شماره نظام پزشکی ت-4458 و عضو رسمی انجمن تغذیه ایران ، انجمن چاقی امریکا(AOA)فارغ التحصیل دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی هستم

نقش تغذیه در کنترل چربی خون


با رژیم غذایی مناسب، شما می توانید کلسترول بد خون را کاهش دهید. چربی های اشباع یا ترانس (مانند روغن جامد) 


کلسترول خون را افزایش می دهند. این روغن ها در اکثر رستوران ها و فست فودی ها استفاده می شوند. این چربی ها 


همچنین در محصولات لبنی، گوشت قرمز، چیپس و کیک ها نیز وجود دارند.


چربی های غیر اشباع در روغن های نباتی مایع و نیز روغن ماهی و روغن زیتون یافت می شوند. اگر این روغن ها به 


میزان متوسط استفاده شوند و جایگزین چربی های اشباع و ترانس در رژیم غذایی شوند، سبب کاهش کلسترول خون می شوند.

مصرف ماهی  نقش مهمی در حفظ و بهبود سلامت قلب و عروق دارد. البته فقط ماهی هایی که کباب می شوند و یا با بخار 


پخته می شوند، می توانند موجب این نقش شوند، در حالی که ماهی سرخ شده در روغن و در حرارت بالا از این نظر بی 


خاصیت خواهد بود.

مواد غذایی غنی از فیبر مانند سبزی ها، میوه ها  و حبوبات می توانند به کاهش سطح کلسترول بد خون کمک می کنند.

روغن زیتون، مغزها و دانه ها حاوی نوعی از اسید های چرب هستند که اگر به میزان متعادل استفاده شوند، به کاهش 


سطح کلسترول بد خون کمک می کنند.

میوه ها و سبزی هاحاوی ویتامین های انتی اکسیدان، مواد معدنی و مواد مغذی مفیدی هستند که سبب متوقف کردن 


آسیب به دیواره رگ ها و در نتیجه کاهش خطر ابتلا به سکته های قلبی و عروقی می شوند.


مصرف پروتین سویا منجر به کاهش کلسترول بد خون و افزایش کلسترول خوب خون می شود.


نان سبوس دار مثل نان سنگک و نان جوی سبوس دار

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.